Ümraniye de dahil İstanbul’un 25 ilçesinde narkotik operasyonu

Ümraniye de dahil İstanbul'un 25 ilçesinde narkotik operasyonu

5 Ekim 2023 Perşembe gününün sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesapları ve İçişleri Bakanlığı’nın resmi web sayfası üzerinden yapılan açıklamalar ile birlikte İstanbul’da gerçekleştirilen narkotik operasyonu detaylarını paylaştı.

Açıklamada belirtilene göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstanbul’da başta Kadıköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli, Sarıyer, Beyoğlu, Esenyurt, Ataşehir ve Ümraniye ilçeleri başta olmak üzere 25 ilçede hedeflenen 104 şahsa yönelik operasyon düzenlendi.

Narkotik operasyonu kapsamında hedeflenen 104 kişinin tamamı yakalanırken, 3.5 KG Bonzai, çeşitli miktarlarda metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildiği bilgisi de paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, yaptığı paylaşımda operasyon hakkında “Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle, uyuşturucuyla, organize suç çeteleriyle, düzensiz göçle mücadelemiz amansızca devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca İçişleri Bakanı Yerlikaya’nun paylaşımında operasyona dair şu görüntüler de paylaşıldı:

Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden Ümraniye Haberleri okurları ile paylaşmayı unutmayın!


İlginizi Çekebilir: 

Ümraniye Kent Lokantası nerede? Nasıl gidilir?

Ümraniye Devlet Hastanesi’ne nasıl gidilir? Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yol tarifi

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.